Підуть дощі, а потім вдарять морози: Синоптики дали прогноз погоди на осінь для всіх регіонів України

В Укргідрометцентрі розповіли, яка погода чекає жителів усіх регіонів України в осінні місяці 2021 року. У вересні ще належить насолодитися бабиним літом, ну а потім погода різко зміниться, зазначають Патріоти України.

За даними синоптиків, невелике потепління, яке спостерігається в кінці першої декади вересня, це ще не бабине літо. Оксамитовий сезон настане трохи пізніше. Після відносно теплого і сонячного вересня в Україні різко зміниться погода.

"Початок вересня було холодним, а тепер знову все стало на свої місця. І класичне бабине літо ще попереду. Такий період тепла також може бути в кінці вересня - на початку жовтня", - розповіла метеоролог Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Народний синоптик Леонід Горбань при складанні довгострокових прогнозів погоди використовує Брюсов календар. Це старовинна методика, точність якої, стверджують її прихильники, становить 75%.За словами фахівця, локальні дощі пройдуть в Україні в кінці вересня, далі настане холодний, але сухий жовтень. В середині другого місяця осені очікується тривале бабине літо.

Кінець другого місяця осені буде дощовим і холодним, а в нічний час доби можливі серйозні заморозки. Листопад принесе в Україну холодні дощі і дощі зі снігом, прогнозує Горбань. Морози очікуються у всіх регіонах країни, крім Півдня.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...