Підвів реквізит: Російські окупанти зганьбилися сюжетом з "бази Азову" (фото)

Російські пропагандисти вкотре зганьбилися фейком про воїнів полку "Азов". Цього разу вони показали сюжет нібито з бази "Азову", але брехню видав реквізит окупантів.Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Він зауважив, що "криворукі фейкомети" з Росії навіть не можуть зробити якісної пропаганди. Доказом цього є сюжет з "бази Азову" в селі Юр'ївка, яке вони чому назвали Ялтою.

"На фото з бази ми маємо обов'язково побачити: портрет Гітлера, два видання "Моя боротьба" та ще щось із рунами та символікою нацистів. Але якщо немає видання "Моя боротьба", то "нацисти Азову" можуть почитати "Моя борьба", які припасли для фото росіяни. Ну а якщо немає рун – то "Сертифікат" теж піде в справу", - написав Андрющенко. Радник мера іронічно уявив "українського фашиста", який вивчає Гітлера російською.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...