Підвищує ризик складнощів і несприятливих подій: Скільки затемнень буде у 2021 році

2020 рік в цьому плані був аномальним...

У 2021 році людство зможе спостерігати чотири затемнення: два з них будуть сонячними, ще два – місячними, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

До слова, саме така кількість вважається для подібних явищ астрономічною нормою. 2020 рік в цьому плані був аномальним, оскільки на нього випало відразу шість затемнень.

На думку астрологів, велика кількість таких явищ підвищує ризик складнощів і несприятливих подій. Так, вже є надія, що новий рік буде щасливішим. Принаймні для тих, хто в це вірить.

Отже, нас очікують:

  • 26 травня 2021 року – повне місячне затемнення,
  • 10 червня 2021 року – кільцеподібне сонячне затемнення,
  • 19 листопада 2021 року – часткове місячне затемнення,
  • 4 грудня 2021 року - повне сонячне затемнення.

Перше в максимальній фазі зможуть побачити жителі Австралії, західної частини США, західної частини Південної Америки і Південно-Східної Азії. Часткові фази будуть спостерігатися з більшості районів Північної і Південної Америки, деяких куточків Тихого і Індійського океану, а також Атлантики і Антарктиди. На жаль, в Україні в цей момент буде близько 14:00 і відповідно ми явище не побачимо.

Друге у всій красі буде видно з деяких частин Росії, Гренландії та Північної Канади. Якщо дозволить погода, в Північній Азії, більшій частині Європи, Північній і Західній Африці, а також більшій частині Північної Америки, Атлантиці і Арктиці побачать часткові фази. Україна також в числі щасливчиків. Ми зможемо спостерігати часткове затемнення Сонця з 13:26 до 15:03. Максимальна фаза очікується о 14:15.

Третє буде найкраще видно з Північної та Південної Америки, Австралії та деяких частин Європи та Азії. Малу фазу часткового затемнення Місяця зможуть поспостерігати жителі Північної і Західної Африки, деяких куточків Тихого, Атлантичного та Індійського океанів, а також Арктики. На жаль, в Україні в цей момент буде близько 11:00 і ми цього явища не побачимо.

Четверте в максимальній фазі буде спостерігатися в Антарктиді. Часткове затемнення Сонця зможуть побачити жителі південної частини Африки, Австралії, Південної Америки, в Тихому і Індійському океанах, а також Атлантиці. В Україні, на жаль, цього затемнення видно не буде.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...