"П'ємо горілку та уйо**ємо в Росію": Київська блогерка, яка розгромила готельний номер, "засвітилась" у новій соцмережі (відео)

Скандальна київська блогерка ttiisshhiinnaa, яка напередодні вступила в конфлікт з поліцією через розгром готельного номера, заявила, що їде в Росію. Через те, що дівчину заблокували в Instagram, нове відео вона виклала в Telesco.pe, повідомляють Патріоти України.

Щоб привернути до себе увагу і хайпувати далі, дівчина вирішила зробити гучну заяву. "Ми сьогодні п'ємо горілку і уйо**ємо в Росію", - говорить вона на відео.

Обережно! На відео є багато нецензурної лексики!!!

Напередодні повідомлялося, що ttiisshhiinnaa і її друзі рознесли знятий ними для відпочинку готельний номер. Повну відеохроніку "відпочинку" дівчина публікувала у своїх сторіз в Instagram.

Відео з вечірки швидко розлетілися мережею. На них підлітки випивають, влаштовують в номері дружні кулачні бої, розбивають плазмову панель, ламають меблі, розмальовують дзеркала і влаштовують імпровізований "феєрверк" за допомогою вогнегасника.

На місце прибула поліція та охоронці закладу. Дівчина в спілкуванні з правоохоронцями наполягала, що розгром в номері влаштували її друзі, а вона і її хлопець непричетні. Крім того, провокувала поліцейських пропозицією показати груди.

Зрештою хлопця дівчини затримали та доставили до райвідділу поліції. Блогерка поїхала за ним, тож конфлікт продовжився. На відео з райвідділу можна спостерігати скандал між парою і поліцейськими, до парубка кілька разів застосували силу.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...