Піймати останні купальні тижні: Що пропонують у Коблевому на оксамитовий сезон

Курортна зона села Коблево знаходиться у чотирьох кілометрах від траси Одеса-Миколаїв та примикає до Тилигульского лиману, відомого своїм лікувальними грязями,, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Місце унікальне кліматичними умовами. Відпочинок у Коблево відрізняється від інших місць на Чорноморському узбережжі наявністю соснового бору на територіях зони відпочинку.

Пляжі на курорті широкі і довгі до 6 км. Туристам пропонують всі види звичайного пляжного сервісу.

Ціни на житло на курорті різні — від 200 грн до 600 грн на добу з людини. Проживання у готелях обійдеться дорожче. Стандартний номер коштує 300 грн на добу з людини. Люкс-номер — від 1000 грн на добу. У номерах: телевізор, кондиціонер, гаряча вода, холодильник, Wi-Fi, чайник, шафа.

Вибагливим туристам запропонують екоготель. Це приміщення в лісовій зоні, але зовсім недалеко до моря — 150 метрів.

За бажанням можна вибрати житло у приватному секторі, ціни стартують від 150 грн на добу з людини.

З розваг туристам пропонують відвідування аквапарку, луна-парку «Коблево», «Родео Парку», острова Березань та індустріальної ферми «Устриці Скіфії».

Доїхати до Коблева можна трасою М14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (частина європейської Е58). Відстань від Одеси — 40 км, від Миколаєва — 80 км.
Автобуси з Одеси щогодини відправляються від залізничного вокзалу.

Поїздка у Коблево з Миколаєва займає приблизно 1,5 години. З міста відходять маршрутні таксі, які їдуть прямо до автостанції «Коблево». Влітку маршрутки ходять через кожні 15−20 хвилин.


"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...