Піймав на гарячому: У Хмельницькій області чоловік розправився з коханцем своєї дружини

У Хмельницькій області будуть судити чоловіка, який розправився з коханцем своєї дружини. Про це повідомили у відділ комунікації поліції області, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався у Шепетівці. Вечері чоловік повернувся додому і піймав на гарячому дружину з коханцем. Чоловік розлютився і накинувся з кулаками на суперника. Він наніс кілька ударів в обличчя, а потім штовхнув зі сходів. Побитого коханця шпиталізували до місцевого медзакладу.

Експерти встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої важкості. Вони призвели до тривалого розладу здоров’я.

Тим часом у Шепетівському районному управлінні поліції відкрили провадження кримінальне провадження за статтею "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Зазначається, що 36-річному нападнику повідомили про підозру, а абвинувальний акт направили до суду. Чоловік розкаюється у скоєному.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...