Пікантний флешмоб зібрав купу глядачів: У Дніпрі дівчата в мокрих купальниках безкоштовно мили машини всім бажаючим, помили і трамвай (фотофакти)

На цьому тижні в Дніпрі на Європейській площі між трамвайними коліями пройшла незвичайна пікантна акція: дівчата в мокрих купальниках мили машини усім охочим, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інформатор».

Дніпро, акція

Мільйонне місто таких акцій дотепер не бачило. Чимало місцевих політиків мабуть замислились, чи не взяти цю тактику на озброєння, якщо вибори припадуть на теплу пору року.

Як виявилося, акція була спланована місцевим блогером, який умовив своїх подруг прийняти в ній участь.

Дами стежили за чистотою проїжджаючих повз машин, а також в якості «бонусу» помили проїжджаючий трамвай.

Фінальним штрихом в мийці стало шампанське, яким вже помиту машину заляпали. Однак цей факт нікого абсолютно не збентежив. Присутні навколо люди сприйняли акцію позитивно і повторювали вигуки блогера.

«Мета акції — підняти людям настрій. Ну і набити побільше підписників, щоб заробляти гроші. Я цього не приховую «, — прокоментував ситуацію організатор заходу.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...