Пілот був чемпіоном України: Хто загинув у авіакатастрофі під Дніпром

Під час авіаційних фестивалів «Вільне небо» на аеродромі «Майське» Сергій Горшенін виступав на Acroduster TОО SA750.

Харківський аероклуб назвав ім'я пілота, який загинув під час аварії легкомоторного літака Grumman AA-5 під Дніпром 1 травня. Ним виявився головний льотний інструктор FTO / TRTO АК «Авіа-Союз», пілот-інструктор FI, пілот-екзаменатор FE льотчик-інструктор Сергій Горшенін. Разом з ним загинув курсант Павло, повідомляють Патріоти України.

Колеги загиблого льотчика зазначили, що Горшенін був чемпіоном України з пілотажу, а під час авіаційних фестивалів «Вільне небо» на аеродромі «Майське» виступав на Acroduster TОО SA750.
Нагадаємо, близько 16.26 в районі ВПП «Кам'янка», виконуючи навчально-тренувальний політ, впав чотиримісний легкомоторний літак Grumman AA-5 з бортовим номером UR-DCJ. На борту знаходилися двоє людей. Обидва загинули, а літак після падіння зайнявся. Причини авіакатастрофи з'ясовуються.

Джерело: Факты

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...