Пілот був нетверезим: У Литві впав літак (фото)

У Каунаському районі Литви впав приватний літак. На його борту було двоє чоловіків. Про це повідомляє Delfi, передають Патріоти України.

За даними Департаменту пожежної безпеки та порятунку, на місці події виявили літак, з якого витекло пальне. Обидва члени екіпажу вижили, хоча одному з них знадобилася медична допомога. Чоловіки повідомили поліцейським, що вони разом керували літаком. За інформацією поліції, один з пілотів був п'яний – у нього в крові виявили 2,54 проміле алкоголю. Другий пілот був тверезим.

Нагадаємо, у Великій Британії літак врізався у жваву дорогу на шосе A419 у Глостерширі. Інцидент трапився поблизу аеродрому Астон-Даун у Фремптон-Менселлі, між Сайренсестером і Страудом.


"Трагічна, жахлива звістка": Екскапітанка збірної України з гандболу померла у віці 34 років

субота, 31 серпень 2024, 0:30

Екскапітанка України з гандболу Ірина Глібко пішла з життя у віці 34 років після боротьби з онкологічнм захворюванням. Про це йдеться у заяві Федерації гандболу України, передають Патріоти України. Ірина пропустила жіночий ЧС-2023 та відбір до Євро-202...

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...