Пілот посинів, його рятували пасажири: Шокуючі подробиці НП на літаку, що летів у Росію

Літак змушений був приземлитися в Калузі, не долетівши до Москви.

Пілот пасажирського лайнера авіакомпанії Montenegro Airlines під час рейсу з Чорногорії в Росію знепритомнів. Після узгодження з диспетчерами, управління бортом передали другому пілотові. Однак літак змушений був приземлитися в Калузі, не долетівши до Москви, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За словами пасажирів, при зниженні літака його різко нахилився, потім з кабіни вийшов перший пілот і впав в проході. Обличчя його стало синіти. Стюарди стали шукати доктора по салону, але таких не виявилося. Першу допомогу льотчику зробила 19-річна дівчина-пасажир. При цьому в аптечці на борту чомусь не виявилося найнеобхідніших ліків.
Пасажири під час польоту трохи злякалися. Але в цілому все пройшло вдало, другий пілот, який садив літак, впорався зі своїм завданням відмінно і заслужив оплески.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...