Пілоти були нетверезими, і це зіграло фатальну роль: Назвали пріоритетну версію авіакатастрофи на Камчатці

Основною причиною аварії пасажирського літака Ан-26 на російський Камчатці Росавіація назвала помилку пілотів. У крові обох членів екіпажу знайшли алкоголь, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "Коммерсант".

Ан-26 мав пролетіти над аеродромом, перетнути берегову лінію, розвернутися над Охотським морем і повернутися на посадкову смугу в Палані. Пілоти мали вписатися у вузькій отвір між долиною річки та скельним бруствером.

Проте повітряне судно почало відхилятися від посадкового курсу. Диспетчер заборонив пілотам знижуватися на найскладнішій ділянці польоту. Алн екіпаж знизився на 600 м. Унаслідок цього лайнер врізався у скелю.

Помилку пілотів можна пояснити складними погодними умовами, кажуть у Росавіації. Поки невідомо, чому пілоти проігнорували вимоги диспетчера й показання приладів.

Нагадаємо: 6 липня в Росії на Камчатці розбився пасажирський літак Ан-26. На борту були 22 пасажири й шість членів екіпажу. Вони всі загинули. Літак виконував рейс Петропавловськ-Камчатський – Палана й розбився незадовго до посадки.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...