"На борту був інструктор": У МАУ розкрили несподівану деталь про загиблий в Ірані екіпаж

Українські пілоти літака МАУ, який розбився в Ірані, ні в чому не могли помилитися, навіть якби були дилетантами. Таку заяву зробив президент МАУ Євген Дихне в інтерв'ю LB.ua, передають Патріоти України.

"Наші льотчики, пілоти цього рейсу, мали надзвичайно високу кваліфікацію і безпроблемно могли посадити лайнер навіть на одному двигуні, це ніколи не викликало б у них будь-якої складності", – запевнив він.

"Також там був пілот-інструктор. Це людина, яка не тільки сама літає, а ще навчає інших, як поводитися в тій чи іншій складній ситуації. Наші пілоти неодноразово виконували заходи й виходи з аеропорту Тегерана – МАУ літає туди шостий рік", – сказав президент МАУ.

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...