Пілоти вже не повернулись у гонку: На Гран-прі "Формули-1" у Монако сталася масова аварія (відео)

Троє пілотів достроково завершили участь у Гран-прі Монако через серйозну аварію на старті гонки, передають Патріоти України.

На першому колі гонщик Хааса Кевін Магнуссен зачепив болід Серхіо Переса з Ред Булла, намагаючись здійснити маневр попід бар'єрами.

Машину Переса розвернуло, вона врізалась у бар'єри та зазнала значних пошкоджень. Інцидент також зачепив іншого пілота Хааса Ніко Гюлькенберга, який не зумів обійти болід Переса та зіткнувся з ним.

У підсумку усі три пілоти залишилися неушкодженими, однак не зуміли повернутись у гонку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...