Піренейське "пекло": В Іспанії від коронавірусу вмирають майже по тисячі людей на добу

У середу, 1 квітня, в Іспанії кількість хворих COVID-19 перевищила 100 тисяч осіб, а померли від коронавірусу вже понад 9 тисяч людей. Про це повідомляє El Pais, передають Патріоти України.

За даними міністерства охорони здоров'я Іспанії, загальна кількість інфікованих в країні зросла до 102 тисяч 136 осіб. За останню добу було виявлено ще 7 тисяч 719 інфікованих коронавірусом.

Разом з тим, вже п'ятий день поспіль кількість летальних випадків в Іспанії щодня перевищує 800 осіб. Так, з початку пандемії в країні зареєстровано більше 9 тисяч летальних випадків.

Близько 22 тисяч 600 осіб вилікувалися від коронавіруса і були виписані з лікарень. Ще близько 6 тисяч людей потребують інтенсивної терапії.

Тільки за останню добу в Іспанії померли 864 хворих COVID-19, що є рекордним показником з моменту спалаху вірусу. Таким чином, загальна кількість померлих зросла до 9 тисяч 53 осіб.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...