"Песець підкрався…": Автохамів почали штрафувати за порушення правил паркування у київських дворах

У Києві почали штрафувати власників автомобілів, які припарковані у дворах жилих будинків неналежним чином. Відповідний рейд провела Інспекція з паркування 14 квітня. Після демонтажу на теренах району навкруги зелених зон огороджувальних бар’єрів, облаштованих мешканцями зі спрацьованих шин, що є токсичними і становлять загрозу життю людей і шкоду екології навколишнього середовища, нечемні водії не втримуються від спокуси припаркувати власний транспорт на цих зонах, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Паркувальний".

Також у "Києві паркувальному" нагадали, що транспортні засоби, власники яких грубо та систематично порушують правила паркування та залишають автомобілі на зелених зонах, можуть бути евакуйовані на штрафні майданчики.

Відповідно до підпункту 9.6.11 Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25.12.2008 № 1051/1051, на території об’єктів благоустрою зеленого господарства забороняється: влаштовувати зупинки пасажирського транспорту та паркувати автотранспортні засоби на газонах, клумбах та інших озеленених територіях. Пунктом 17.4.5 зазначених правил контроль за дотриманням вимог чинного законодавства, пов’язаного з паркуванням транспортних засобів на тротуарах, зелених зонах, в зоні дії забороняючих дорожніх знаків, створенням перешкод для утримання та прибирання об’єктів і елементів благоустрою, здійснюється працівниками Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Національної поліції України у м. Києві чи іншими визначеними Київською міською радою органами.

Згідно з правилами дорожнього руху, газон — це ділянка однорідної території з дерновим покривом, який штучно створюють завдяки посіву й вирощуванню трав (переважно багаторічних злаків).

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...