Пішки повертався з магазину: На Львівщині дорогою додому згорів живцем чоловік

Троюрідного брата знайшла сестра, яка о 21:00 теж поверталася додому. Жінка помітила дим на галявині та згарище. Чоловік намагався щось сказати рідним, проте ті його не розчули. Потерпілого медики забрали в реанімацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Надзвичайні новини".

"Побачила дим і одразу кинулася сюди. Там він сидів, уже обгорілий. Він був ще живий, я побігла до сусідки й викликала "швидку", - каже сестра покійного.

Пацієнт прожив півтори години й помер. Мав 90-95% ураження тіла. Це - найважчі опіки, майже обвуглення, за словами керівниці Сколівської районної лікарні Оксани Яремко.

Місцеві жителі розповідають, що 58-річний покійний чоловік був доброю людиною та всім допомагав. Родичі вже встановили, що перед загибеллю він заходив у місцевий магазин. Трагедія сталася тоді, коли нщасний повертався додому. Коли чоловік загорівся, поруч нікого не було, щоб допомогти. Сусіди підозрюють, що односельчанин, повертаючись із магазину, сів на галявині відпочити та, імовірно, закурив. Можливо, він задрімав, а пожежа сталася через недопалок.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...