Пішла гуляти і не повернулася: Шестирічну дівчинку під Харковом вбив підліток, поліція розкрила деталі

У Харківській області знайшли мертвою 6-річну Мирославу Третяк, яка пішла гуляти й не повернулася. 29 липня вранці поліція повідомила про затримання вбивці дитини. Ним виявився 13-річний місцевий мешканець. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківщини, передають Патріоти України.

Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті знайшли близько 23:50 у покинутому будинку в смт Старий Салтів. Для встановлення усіх обставин події поліцейські запросили матір неповнолітнього.

Дитина зникла 28 липня, про це до поліції того ж дня о 19:10 повідомила матір дівчинки. За словами жінки, донька близько 18:00 пішла гуляти з 13-річним сусідським хлопчиком. Розпочалися пошуки Мирослави. У той же день, 28 липня, о 23:50 в занедбаному будинку було виявлено її тіло з ознаками насильницької смерті - були забої голови та обличчя.

Що відомо про вбивцю 6-річної дівчинки під Харковом?

Поліція встановила особу зловмисника. Це 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству. Йому "світить" позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Тривають слідчі дії. У зв’язку з неповнолітнім віком зловмисника поліція готує клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...