"Пішла на небо до свого чоловіка-воїна": На війні загинула активістка "Правого сектору", яка служила в лавах ЗСУ (фото)

На війні загинула активістка “Правого сектору” Наталія Кузнєцова з позивним “Іранка”, яка служила у 67-й окремій механізованій бригаді ЗСУ. Про це повідомив командир Добровольчого розвідувального батальйону “Сонечко” ГУР МОУ Руслан Каганець, передають Патріоти України.

Чоловік Наталії, сотник “Правого сектору”, військовослужбовець Віктор Панаско із позивним “Іранець” загинув під Бахмутом у травні 2023 року. “Ще одна сім’я патріотів та націоналістів на небі”, – написав Каганець.

"Місяць тому - Лиман, донбаська жара, кава, сидимо втрьох з тобою і Петро Кіян в якомусь дворику, розмови - так, ні про що, просто радіємо одна одній, просто давно не бачились, не обіймалися… Так і залишиться в памʼяті - жара, літо, кава, зруйнований Лиман, остання зустріч… не крайня, як ми казали, остання… Я так хотіла, щоб ти взяла собі того рудого цуценятка, що крутився поряд з нами… Вибач нас", - написала її подруга Юлія Кіян.

Наталія Кузнєцова народилась в Олександрії Кіровоградської області. Довго жила в Чернігові, очолювала місцевий осередок “Правого сектору”. Брала участь у Революції Гідності.

У зоні ризику - сільські жителі та любителі полювання: В Україні зафіксовано першу смерть від гарячки Західного Нілу

середа, 28 серпень 2024, 14:44

В Україні зафіксували першу смерть від гарячки Західного Нілу, повідомляють Патріоти України. Хворобу зареєстрували на Черкащині в 65-річного жителя області. А лікували чоловіка в одному з медзакладів Києва. Там і встановили остаточний діагноз. Гемораг...

Компетентність на грані фантастики: МОН назвало Волинську область Луцькою в опитуванні про стан освіти

середа, 28 серпень 2024, 14:29

Міністерство освіти і науки України випадково назвало Волинську область «Луцькою». Про це розповіло видання lviv.media, опублікувавши у себе відповідний скріншот, передають Патріоти України. Як повідомляється, опитування МОН, запущене 27 серпня, було п...