Пішла на прогулянку і не повернулася: На Житомирщині знайшли вбитою 18-річну дівчину (фото)

На Житомирщині поліція розслідує обставини загибелі 18-річної дівчини, яка 18 вересня пішла на прогулянку і не повернулася додому. Наступного дня її знайшли мертвою зі слідами насильницької смерті, передають Патріоти України.

Про це повідомляє поліція Житомирської області. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

"19 вересня близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення про виявлення неподалік від села Гальчин Андрушівської громади тіла 18-річної місцевої жительки зі слідами насильницької смерті. Про зникнення дівчини напередодні правоохоронців проінформувала її мати", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тіло 18-річної дівчини виявили на околиці села. За словами матері, яка повідомила про зникнення доньки увечері 18 вересня, дівчина пішла на прогулянку і до певного часу спілкувалась з рідними по телефону. Коли ж зв'язок з нею увірвався, мати звернулась до правоохоронців.

"На місці виявлення тіла дівчини нині працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського РВП. Фахівці зафіксували наявність ознак насильницької смерті. Нині тривають першочергові заходи поліції щодо з'ясування обставин. Проводиться огляд місця події, правоохоронці збирають відомості про кримінальне правопорушення та опитують жителів села", – повідомили у поліції Житомирської області.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...