"Пішла нах*й ця Україна": Киянка обурилася відключеннями світла, але потім довелося вибачатися (відео)

В інтернеті з'явилося відео, на якому дівчина настільки сильно обурилася відключеннями світла в Києві, що "послала" Україну і столицю. Вона вилаяла ситуацію і була сильно незадоволена тим, що відключення проходять не за графіком, передають Патріоти України.

У своїх соціальних мережах киянка висловила все невдоволення і отримала чимало критики. Однак вона зовсім не врахувала, що відключення світла відбуваються не з вини України, а через те, що Росія обстрілює об'єкти інфраструктури в нашій країні.

"Ви можете світло вирубати за графіком?... Живемо в Україні! Та пішла нах*й Ця Україна, бл*дь! Разом зі своїм ср*ним Києвом!... Я, звичайно, все розумію, війна в країні, але нах*й так робити?", - кричала киянка.

Українці не оцінили обурення дівчини. У коментарях під фото і відео киянки з'явилося чимало критики. Незабаром сама дівчина зрозуміла, що була неправа і могла образити своїми висловлюваннями жителів України. Вона записала відео з вибаченнями і заявила, що наговорила зайвого "на емоціях".

"Це було максимально дурне рішення, і я це прекрасно розумію... Вчорашні слова, вони були сказані повністю необдумано, і я хочу за них вибачитися", - сказала киянка.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...