Пішла з дому і не повернулася: У Польщі в річці знайшли тіло зниклої українки

У Польщі в річці Равка знайшли тіло 36-річної громадянки України, яка зникла 27 червня. Про це повідомляє Dziennik.pl, передають Патріоти України.

Зазначається, що тіло українки знайшли в районі населеного пункту Кужешин поблизу міста Рава Мазовецька.

Про зникнення українки у вівторок, 29 червня, повідомив її працедавець. За його інформацією, жінка два дні не з’являлася на роботі. Він також повідомив, що у неділю після обіду вона пішла на ріку Равка та вже не повернулася додому.

Поліція та рятувальники організували пошуки зниклої громадянки із залученням поліцейського гелікоптера. Під час пошуків виявили тіло жінки у воді, його доправили на експертизу. За фактом події місцева прокуратура розпочала слідство, яке має встановити остаточні причини смерті українки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...