"Пішла за небокрай": Співачка Христина Соловій втратила рідну людину

Українська співачка Христина Соловій поділилася з шанувальниками сумною новиною - померла її бабуся, повідомляють Патріоти України.

"Пішла за небокрай моя бабуся", - написала знаменитість в інста-сторіз. Також вона показала архівне фото своєї рідної людини і додала, що її бабуся колись теж писала пісні. Це вміння передалося і самій Соловій. "Вона теж писала пісні і передала це вміння мені, моя красуня", – додала співачка.

Чим відома Христина Соловій

Христина Соловій - автор-виконавиця пісень. Кліп на пісню "Тримай" приніс їй справжній дебют. Кліп отримав понад 44 млн переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA -2016 в номінації "Культура і музика". Христина Соловій - перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук.

На даний момент у співачки є вже два музичні альбоми.

У 2018 році за версією журналу "Фокус" увійшла до рейтингу "100 найвпливовіших жінок" і "100 найвпливовіших українців".

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...

"Дозволили мені": Співзасновник Apple поділився стратегією виховання, яку використовували його батьки

субота, 18 травень 2024, 6:30

73-річний співзасновник Apple Стів Возняк поділився, що у вихованні його батьки повністю дозволяли йому слідувати власним захопленням. Завдяки цьому він зміг вирости щасливим і успішним. Таку ж стратегію він використовує і в вихованні своїх дітей. Відо...