Пішов до дівчини і не повернувся: У Чехії за дивних обставин помер 19-річний українець (фото)

У Чехії за невстановлених обставин помер 19-річний українець. Він зник ще два тижні тому, а тіло було виявлено 8 червня в річці Влтава в Празі. Про загибель уродженця села Мала Уголька Закарпатській області повідомив адміністратор Facebook-спільноти "З дому додому", передають Патріоти України.

Спершу в групі з'явився пост про те, що хлопця розшукують рідні, та фото зниклого, а потім – повідомлення про його смерть. Відомо, що українець зник у чеській столиці. Він пішов до дівчини й до себе додому вже не повернувся. Через кілька днів після зникнення молодого чоловіка його рідні звернулися до поліції.

Труп був виявлений у воді 8 червня. У соцмережі підтвердили, що загиблий – це зниклий 19-річний українець. "Друзі, важко про це говорити, але надій на пошуки Петі більше немає... Фото з місця події. Прага, Лібенський міст", – написали в спільноті.

Представник місцевої поліції Річард Хрдіна в коментарі Novinky.cz повідомив, що дійсно в річці виявили труп чоловіка. Копи вже встановили його особу. Точної причини смерті він не назвав. "Ми знаємо особу померлої людини. Судмедексперти зараз працюють на місці, поки ми не можемо сказати причину смерті. Було наказано провести розтин", – сказав Хрдіна.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...