Пішов добровольцем: У бою з окупантами загинув український художник

В бою з російкими окупантами, захищаючи Україну, загинув художник Володимир Чорний. Про це у Facebook повідомила його кохана Олена Білецька, передають Патріоти України.

За її словами, Чорний загинув у вівторок, 9 травня. «Моє серце вирвали… я кричала, не вірила, не віддавала його, боролася з реальністью. та це нічого не змінило. Ти загинув Коханий Героєм, в бою з росіянами. О 5-тій годині ранку 9-того травня», — написала вона.

Жінка розповіла, що Чорний пішов добровольцем. «Навіть і мови не було відлиняти. Хоча твоїх документів не було у військоматі, вони їх загубили. Ти міг би не йти, але ти не міг. Не міг стояти осторонь, коли на твій дім напали. Не міг закривати очі коли вбивають і нищать. Спокійно зібрався, показав, де приховав для мене смачинки, якщо геть прикрутить, і пішов», — написала вона.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...