Пішов із дому і не повернувся: В Івано-Франківську безвісти зник колишній гравець "Динамо" (фото)

Поліція Івано-Франківська розшукує Ярослава Думанського, який ще 20 квітня пішов з дому і з тих пір його місцезнаходження невідоме, передають Патріоти України.

Про зникнення із заявою в поліцію звернулася його мати. Ярослав Думанський народився в Івано-Франківську в 1959 році (тоді ще Станіславі), де почав кар'єру футболіста. З 1977-го по 1981-й грав за "Карпати" Львів, потім перейшов до київського "Динамо", в складі якого провів 60 матчів, вигравав золото 1981 році, і Кубок у 1982-му. Також виступав за харківський "Металіст" та івано-франківське "Прикарпаття".

У складі юніорської збірної СРСР вигравав чемпіонат Європи, з молодіжної збірної добув срібло на Чемпіонаті світу 1970 року. В оголошенні Івано-Франківської поліції вказані прикмети Ярослава Думанського – на вигляд 60-65 років, зріст близько 170 см, середньої статури, волосся сивого кольору. Він був одягнений в куртку червоного кольору, спортивні штани темно-синього кольору, кросівки білого кольору.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з поміткою "безвісти зниклий" Кримінального кодексу України. Правоохоронці звернулися до всіх, хто має будь-яку інформацію про місце знаходження Ярослава Думанського звертатися на лінію "102".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...