Пішов із дому зі зброєю: Під Житомиром моторошною смертю загинув підліток (фото)

У неділю, 5 липня, в одному з сіл Новоград-Волинського району (Житомирська область) 13-річний підліток застрелився з батьківської рушниці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Загиблого хлопчика виявили близько 9 години ранку після ночі пошуків. "На місці події з'ясувалося, що в родині жителів Новоград-Волинського району 4 липня, близько 19:00, середній син пішов з дому і не повернувся. Батьки розшукували його з ночі разом з односельцями, а вранці, після 8:30, знайшли в покинутому укріпленні часів Другої світової війни в околицях села Майстрів, неподалік райцентру", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

Попередньо встановлено, що підліток без дозволу батька взяв із сейфа його зареєстровану мисливську рушницю і наклав на себе руки.

Обставини цієї пригоди встановлюються. Зокрема, поліцейські перевіряють інформацію щодо приналежності хлопця до суїцидальних груп в соціальних мережах. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...