Пішов із життя досвідчений дипломат: Помер посол України в Таїланді

Причини та обставини смерті Андрія Бешти наразі не уточнюються.

Міністерство закордонних справ України висловлює глибокі співчуття у зв'язку зі смертю надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Таїланд Андрія Бешти. Про це повідомляє МЗС України в неділю, 30 травня, передають Патріоти України.

"Міністерство закордонних справ України з глибоким сумом сповіщає, що 30 травня на 46-му році життя помер надзвичайний і повноважний посол України в Королівстві Таїланд Андрій Петрович Бешта", - йдеться в повідомленні.

В українському зовнішньополітичному відомстві зазначили, що Андрій Бешта почав роботу в МЗС України в 1998 році після закінчення факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював у сфері багатосторонніх відносин у центральному апараті МЗС, прямував у закордонні відрядження в постійне представництво України при ООН в Нью-Йорку і посольства України в Таїланді, був членом української делегації для участі в роботі 67-70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

З листопада 2015 року обіймав посаду надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Таїланд. З 2017 року був також послом України в Лаосі і М'янмі за сумісництвом.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...