Пішов на аварійну посадку: У Росії намагаються розшукати зниклий вертоліт

У Росії шукають вертоліт, який зник після аварійної посадки в Удмуртській Республіці 27 грудня. Про це заявив прем'єр-міністр Удмуртії Ярослав Семенов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Интерфакс".

"На цей момент пошук вертольота та екіпажу не дав результатів. У районі місця події розгорнули штаб пошуку та пункт управління… Усього залучили 107 осіб та 36 одиниць техніки, сім снігоходів", - розповів Семенов.

За попередньою інформацією, поблизу столиці Удмуртії Іжевська здійснив жорстку посадку вертоліт Мі-2, який проводив обліт нафтопроводу. На борту були двоє осіб.

Перед втратою зв'язку з гелікоптером командир повітряного судна повідомив про позаштатну ситуацію. Усі обставини інциденту з'ясовуються.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...