Пішов на фронт, щоб помститись за втрату сина: На Харківщині попрощалися з воїном-добровольцем

Україна провела в останню путь ще одного захисника. 5 березня на Харківщині попрощалися з Миколою Дубровкіним, головним сержантом 58-го окремого стрілецького мотопіхотного батальйону. Він помер 1 березня внаслідок тяжкої хвороби. Боєць народився у Прудянці. Більшу частину життя прожив у рідному селищі, де закінчив місцевий ліцей. У цивільному житті мав фах слюсаря, передають Патріоти України.

«Доля родини Дубровкіних склалася дуже трагічно. Син Миколи — Олександр Дубровкін — брав участь в обороні міста-героя Маріуполя у складі 12-ї бригади оперативного призначення НГУ „Азов“. Навесні 2022 року Олександр загинув у боях з окупантами, був посмертно нагороджений орденом „За мужність“ ІІІ ступеня, — повідомляє голова Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко. — 13 серпня 2022 року, у 21-й день народження Олександра, Микола Дубровкін добровільно пішов служити до ЗСУ, щоб помститися за сина».

Відомо, що чоловік мав серйозні проблеми зі здоров'ям, тому після проходження тривалих курсів лікування у 2023 році його було комісовано.

«На жаль, через декілька місяців після цього Микола Дубровкін помер, перебуваючи на лікуванні в одному з медичних закладів Харкова, — зазначає Вячеслав Задоренко. - Він був чесною, відважною та доброю людиною, чудовим батьком і справжнім патріотом України». У воїна Миколи Дубровкіна залишились мати Галина та дружина Вікторія.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...