Пішов з життя легендарний український футболіст, котрий грав у найзірковішому складі київського "Динамо"

З 10-річної ігрової кар'єри вісім років уродженець донецького Єнакієвого відіграв у київському «Динамо».

5 липня на 73 році пішов з життя видатний український футболіст Володимир Трошків. Про трагедію йдеться на сторінці Національної збірної України серед ветеранів, зазначають Патріоти України.

«Не стало, багаторічного гравця ФК «Динамо Київ» та збірної СРСР Володимира Миколайовича Трошкіна. Багаторазовий чемпіон та володар Кубка СРСР, володар Кубка кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА, віце-чемпіон Європи, бронзовий призер Олімпійських ігор…», - написали ветерани Національної збірної України.

Зазначається, що Володимир Миколайович зробив величезний внесок і у розвиток ветеранського футболу, довгі роки очолюючи Асоціацію ветеранів футболу України.

«Вітчизняний футбол зазнав непоправної втрати, ми глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира Трошкіна», - йдеться у повідомленні.

Такі шаржи улюбленом гравцям улюбленого "Динамо" робили київські газети у 1970-80-ті

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно