Пішов з життя легендарний український футбольний тренер

У віці 73 років пішов з життя легендарний український футбольний тренер Юрій Дячук-Ставицький. Про це повідомляється на офіційному сайті львівських "Карпат", передають Патріоти України.

"Сумна звістка надійшла для львівського та українського футболу. На 74-му році життя після важкої тривалої хвороби перестало битися серце Заслуженого тренера України, колишнього головного тренера "Карпат" Юрія Михайловича Дячука-Ставицького", - йдеться в заяві львівського клубу.

Дячук-Ставицький значну частину своєї кар'єри провів у "Карпатах". У львівському клубі він працював як на тренерській посаді, так і на постах генерального та спортивного директора, керівника розвитку дитячо-юнацького футболу. В історію українського футболу Дячук-Ставицький увійшов як перший наставник, який вивів клуб Першої ліги у півфінал Кубка країни.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...