Пішов з життя народний артист України: У родині Бенюків велике горе

До останніх днів Петро Бенюк грав в Львівському Національному театрі імені Заньковецької.
Петро Бенюк. Фото: соцмережі.

9 квітня в віці 73 років помер відомий актор театру і кіно, народний артист України Петро Бенюк, старший брат ще одного актора Богдана Бенюка, повідомляють Патріоти України.

До останніх днів Петро Бенюк грав в Львівському Національному театрі імені Заньковецької. Його знали за ролями у виставах «Сто тисяч», «Невольник», «У.Б.Н.», «Останній гречкосій».

«Все життя він присвятив творчості. Армія його фанатів не залишала свого кумира ніколи. На його спектаклі зали були повні глядачів з якими він і плакав, і сміявся! Його талант був справжньою окрасою Національного театру імені Марії Заньковецької. Сумуємо», - йдеться в заяві представників театру.

У кіно Петро Бенюк зіграв близько сотні ролей, в тому числі знімався у фільмах. «Роксолана», «Корона Карпат», «Втрачений рай». Останньою роботою став серіал «Вовче сонце» (2014 рік).

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...