"Пішов, закрив двері і більше не прийшов в цю квартиру. Він помер, і ми навіть не поговорили": Алфьорова розповіла про хворобливий розрив з Олександром Абдуловим

Ірина Алфьорова та Олександр Абдулов були в шлюбі майже 20 років, з середини 70-х до початку 90-х. Актори вважалися однією з найкрасивіших і найміцніших пар радянського кіно, але не змогли уникнути розставання. Чому стався розрив, як Ірина Іванівна переживала крах особистого життя і що допомогло їй "помститися" екс-чоловікові, артистка розповіла в програмі Андрія Малахова, передають Патріоти України.

Спершу артистка намагалася приховати емоції за посмішкою, активно жестикулюючи, і навіть сміялася, розповідаючи про розрив з колишнім коханим. Однак, коли Олена Проклова заявила, що знаменитий актор до останніх днів життя любив Алфьорову, та не змогла приховати болю. Посмішка зникла з обличчя Ірини Іванівни. Актриса сказала, що звинувачує екс-дружину в розриві відносин.

"Він пішов, закрив двері і більше він не прийшов в цю квартиру. І все. Він помер. І ми навіть не поговорили. Жодного разу", - насилу згадує Ірина Алфьорова.

Хоча шанс поговорити по душах у колишніх чоловіка і дружини був: вони грали в кіно і разом виходили на сцену в театральних постановках. Але зруйнований шлюб не обговорювали і склеїти його не намагалися. Навіть коли Абдулов дізнався про свій смертельний діагноз, екс-подружжя не зблизилися.

"Всі люди різні. З Сашею взагалі нічого не можливо. Він пішов і пішов. Все", - пояснила артистка Андрію Малахову. Розлучення Ірина Іванівна переживала важко. "Лежала і вмирала", - так вона сама описує свій стан.

Подолати переломний момент їй частково допоміг Олександр Сєров - і з цим епізодом в житті артистки пов'язаний найяскравіший спогад. Через чотири дні після розставання з Абдуловим Алфьоровій подзвонив Сєров і запропонував знятися в його кліпі "Ти мене любиш". З творчістю виконавця Ірина знайома не була, але погодилася на зустріч - домовилися, що Сєров забере її з театру. І жінку чекав сюрприз: співак приїхав на її спектакль на "Мерседесі", що помітили колеги Алфьорової і зокрема Олександр Адбулов.

"Я випурхнула - стоїть "Мерседес", красивий-красивий Саша відкриває двері. Настільки це була приголомшлива картинка, що Абдулов просто все кинув. Дуже мені допоміг [цей випадок], помста була здійснена", - посміхалася Ірина Іванівна. Але все ж вона шкодує, що розмова з колишнім чоловіком не відбулася.

Також актриса підкреслила, що вважає своїм головним успіхом у житті зустріч з нинішнім чоловіком, актором Сергієм Мартиновим. Пара разом вже майже 30 років. Вона заявила, що цінує в обранцеві здатність захищати, якої не було у Абдулова.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...