Пішов зворотний відлік: У РФ споргнозували терміни руйнування Кримського моста

Кримський (Керченський) міст може впасти вже через півроку. Справа в тому, що в РФ оголосили про дату запуску поїздів по мосту. Окупаційні власті планують запустити потяги по мосту вже 9-10 грудня. Про це пишуть росЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Раніше російський незалежний експерт, вчений, Юрій Медовар розповів, що міст просто не витримає додаткову вагу у 6 тисяч тонн (стільки важить состав з 60 вагонів).

За словами кандидата геолого-мінералогічних наук, у залізничного мосту вже є велика арка, яка важить близько 10 тисяч тонн, і він не встоїть після навантаження великого составу.

"В минулому році там Путін проїхав, але міст ніхто не приймав. Пройшли 10 КамАЗів без вантажу, легких, вони по 10-15 тонн, загальне навантаження - 150 тонн. Приймання мосту - це коли йде зосереджене навантаження на всю довжину мосту. У Празі приймали мости - ставили танки один до одного, дивилися на осадку, - прокоментував фахівець.

Відомо, що продаж квитків на поїзди до Криму стартує за 45 днів до відкриття залізниці. Потяги курсуватимуть із Сімферополя, Севастополя, Євпаторії і Феодосії та у зворотному напрямку.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...