"Піс*ку сосіть": Російська суддя залишала в рішеннях непристойні приховані послання

Напис виконано білим кольором - тому його не видно в оригінальному документі, проте він виділяється при копіюванні тексту.

Суддя арбітражного суду Москви Є.С. Ігнатова залишала у відмовних рішеннях приховані послання з неоднозначним змістом. Увагу на це звернув анонімний телеграм-канал ВЧК-ОГПУ, повідомляють Патріоти України.

Напис "піську сосіть" виконано білим кольором - тому його не видно в оригінальному документі, проте він виділяється при копіюванні тексту.

Саме визначення стосується банкрутства ТОВ "Урбан груп"" - будівельної компанії з Підмосков'я. Її визнали неплатоспроможною у 2018 році, а у вересні 2020 року арбітражний керуючий компанії Максим Бєлов звернувся до суду з проханням звільнити його з цієї посади. Суддя Ігнатова залишила прохання Бєлова без задоволення, адже він, на думку суду, не надав необхідні документи.

Журналіст МБХ-медіа Олександр Скрильніков також звернув увагу на те, що це - не єдине рішення судді Ігнатової, яке закінчується рядком «піську сосіть». За відповідним запитом в електронній картотеці суду знаходиться шість інших документів.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...