Після 40-річної кар'єри у Голлівуді Дольф Лундгрен у свої 66 років вирішив змінити громадянство

Дольф Лундгрен

Дольф Лундгрен та його дружина Емма Крокдал офіційно стали громадянами США, повідомляє People.

Відомо, що актор та його кохана, з якою він одружився в липні 2023 року, в понеділок, 12 лютого прийняли участь у церемонії натуралізації в Лос-Анджелесі, яка ознаменувала їхнє офіційне прийняття в якості громадян Сполучених Штатів.

На фото 66-річного Лундгрена, який народився у Швеції, видно, як він позує з американським прапором і документом, що засвідчує його громадянство.

"Я бував у цій країні час від часу вже понад 40 років. Я люблю Америку і чудові можливості, які ця країна дала мені. Я пишаюся тим, що нарешті став громадянином США й офіційно зробив цю країну своїм домом. Настав час", - розповів актор у своїй заяві журналістам.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...