Після довгої боротьби померла дитина, котра отримала важку хворобу через котлету з супермаркету

Адвокат родини заявив, що смерть хлопчика стала «кінцем довгих мук».

У Франції помер хлопчик, який ще у 2011 році отруївся котлетою з яловичини, купленої в супермаркеті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Parisien.

10-річний хлопчик на ім’я Нолан помер у суботу, 14 вересня, в реанімації. У нього зупинилося серце. У червні 2011 року Нолан отруївся котлетою з яловичини, купленої в супермаркеті Lidl. На той момент йому було два роки. Він став одним з 15 дітей, які постраждали через вживання м’яса, зараженого бактеріями кишкової палички.

Хлопчик переніс кілька операцій. У нього виникли серйозні неврологічні наслідки і розвинувся діабет. У інших хворих дітей були інші, не менш небезпечні синдроми.

Як виявилося, м’ясо в супермаркети поставляла компанія SEB. Її власника Гая Ламорлетта засудили до двох років в’язниці у 2017 році через продаж неякісного м’яса, що призвело до масового отруєння.

Адвокат родини Нолана заявив, що смерть дитини стала «кінцем довгих мук». Хлопчик сильно страждав, не міг нормально їсти, ковтати і рухатися через деформовані кінцівки.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...