Після громадян Конго та М’янми: Українці треті за кількістю біженців у США

Більшість українських біженців – представники релігійних течій (баптисти, п’ятидесятники, євангелісти).

Українці знаходяться на третьому місці за кількістю біженців до Сполучених Штатів. Попереду – громадяни Конго та М’янми. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на The Washington Post.

Кількість біженців з України у Штатах складає 4451 особу. Ця цифра становить 15% від загальної кількості біженців у країні. За даними 2016 року, біженців з України було 3%. На думку авторів, на зміну демографічного складу біженців могла вплинути політика адміністрації президента США Дональда Трампа. Він виступав за заборону на подорожі до Штатів громадян низки країн, де більшість населення мусульмани.

Українці, які прибувають як біженці до США, як правило, використовують поправку Лотенберга. Вона стосується репресованих у колишньому Радянському Союзі громадян. Більшість українських біженців – представники релігійних течій (баптисти, п’ятидесятники, євангелісти).

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...