Після гучного скандалу: Міноборони відмовилося від ідеї участі у параді жінок-військових на високих підборах

Після того, як у мережі показали фото з репетиції параду до Дня Незалежності України, розгорівся чималий скандал з приводу взуття, в якому мали йти жінки - військові, передають Патріоти України.

Вони чітко відбивали крок у … туфлях на підборах, а не в берцах — це було видно на фото, що виклали на сторінці Міноборони в соцмережах. На адресу МО вилилося багато тонн негативу — керівництво оборонної офіції різко критикували за дивний підхід до вибору взуття.

У Верховній Раді з цього приводу «віддувався» міністр оборони Андрій Таран, якому парламентарії-жінки піднесли «зручне взуття» на підборах — фото у мережу виклала нардеп Ірина Геращенко.

Пізніше стало відомо, що у МО переглянули свої плани. Так, народний депутат Марина Бардіна розповіла, що взуття у «жіночої коробки» на параді буде іншим, схожим на осінні боти і без високих підборів.

«Поговорили з міністром оборони про підготовку до параду і вчорашні підбори. Взуття на параді буде іншим — міністр показав картинку», — пише Бардіна у Facebook. У коментарі до свого посту вона зазначила, що підбори будуть у рази меншими, ніж на фото, яке викликало обурення. «Не ідеально, але краще, ніж зараз», — додала вона.

Нагадаємо, що указ про проведення військового параду на Хрещатику і Майдані Незалежності 24 серпня 2021 року, коли Україна відзначатиме 30-річчя Незалежності, був підписаний ще восени 2020 року.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...