Після кривавої розправи спалив тіло: Людину з партії Путіна затримали за підозрою у вбивстві

Володимир Корнілов

У Росії поліція за підозрою у вбивстві затримала главу фракції "Єдина Росія" Переславль-Залеської думи Володимира Корнілова. Як повідомляє "Ярославська облгазета", 15 грудня знайшли вбитим місцевого жителя 60-річного Павла Череднякова. Його тіло було виявлено у власній машині, яку намагалися спалити, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що вбивство трапилося в передмісті Переславля – Троїцької слободи. Затриманий 53-річний депутат-єдинорос Корнілов також проживає в Троїцькій слободі.

"Корнілов в нетверезому стані вбив водія автомобіля, а потім спробував знищити труп і підпалив машину. Однак тіло не згоріло до кінця", – йдеться в повідомленні.

Також поки є різні версії події. Так повідомляється, що Чередніков був убитий в своїй машині. За іншою версією загиблого знайшли під деревом між магазином і будинком. При цьому тіло було частково спалено. Партія "Єдина Росія" вже виключила Корнілова зі своїх лав.

"Депутат Переславль-Залеський міської думи сьомого скликання Володимир Корнілов оголосив про вихід з фракції і політради партії" Єдина Росія ". Також він написав заяву про дострокове складення повноважень депутата міської думи. Ще сьогодні вранці він був присутній на щотижневій планерці, а в другій половині дня Володимир Корнілов став недоступний для зв'язку. За наявною інформацією Володимир Корнілов затриманий і перебуває під слідством. Подробиці того, що відбувається стануть відомі пізніше. Фракція задовольнила заяви Володимира Корнило ва ", – повідомив в Facebook депутат Переславськой міської Думи Сергій Царьов.

Володимир Корнілов народився 26 лютого 1966 року. У 1991 році закінчив Переславский технікум хімічної промисловості, в 2001 році (заочно) – Санкт-Петербурзький державний університет кіно і телебачення. З 1988 по 1996 рр. працював в ВАТ "Компанія" Славич ", починаючи від слюсаря до заст.начальника аміачно-холодильного цеху. 1997 – 2004 рр. – індивідуальний підприємець.

З 2013 по 2018 рік був головою Зборів представників Переславского муніципального району. З 2019 по т.ч. - начальник Єдиної диспетчерської служби адміністрації Переславля-Залеського. З 1994 року - староста Троїцької Слободи. У 2016 році нагороджений почесною грамотою Ярославської обласної думи. Одружений, двоє дітей.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...