Після нетривалого потепління на Україну насуваються снігопади та справжні морози

Погода, яка зіпсувалася перед Різдвом, знову готує українцям неприємні сюрпризи у вигляді снігопадів та мокрого снігу. До того ж на підході — значне похолодання з морозами до -12 градусів. Такий прогноз наводиться на сайті Укргідрометцентру, зазначають Патріоти України.

Синоптики прогнозують, що субота, 8 січня, ще буде порівняно теплою, з коливаннями температури від −2…+4 градусів в середньому по Україні. Холодніше буде у східних регіонах, а тепліше — традиційно — у південних. На заході країни очікується сніг, а на півдні — невеликий дощ.

У Києві у суботу похмуро, без опадів. Така погода протримається до самого вечора. Відчутне похолодання очікується з 11 до 13 січня. Потім знову потеплішає.

Але вже в неділю, 9 січня, опади у вигляді снігу та мокрого снігу накриють північні, центральні, південні регіони та місцями східні. Температура там опуститься до «серйозних» мінусів уночі.

Понеділок, 10 січня, прийде з опадами у вигляді снігу та дощу на території всієї країни. У західних регіонах снігопади будуть значні. Температура першого дня тижня буде порівняно високою: у південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +6… +7 градусів, а в Криму взагалі до +11 градусів.

Синоптична ситуація продовжить погіршуватися у вівторок, 11 січня.

А вже у середу, 12 січня, в Україну прийде справжня зима: у східних та північно-східних регіонах очікується −9…−12 градусів вдень. У північних, центральних та західних областях −5…−8 градусів (на Закарпатті трохи вище — близько −2…−4 градусів). Навіть на півдні країни буде −1…−4 градуси. Ситуація з опадами буде аналогічною.



У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...