Після подорожі в Італію: У Чернівцях із підозрою на коронавірус госпіталізували ще одного пацієнта

Чоловіка, який із 21 лютого подорожував по Італії, госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні у Чернівцях.

У Чернівцях госпіталізували ще одного пацієнта з підозрою на коронавірус. Про це сьогодні повідомила пресслужба Чернівецької обласної держадміністрації на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Чоловіка, який із 21 лютого подорожував по Італії, госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні у Чернівцях. "За даними епідрозслідування, у мандрівці та під час повернення додому 26 лютого почувався добре. На підвищену температуру та першіння у горлі чоловік скаржиться відучора. Госпіталізували його машиною екстреної медичної допомоги. Розпочато вірусологічне обстеження пацієнта", – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, цього тижня у Чернівцях з підозрою на коронавірус госпіталізували двох місцевих жителів, які перебували в Італії та могли контактувати із носіями вірусу. Обоє пацієнтів самостійно звернулися до обласної лікарні зі скаргами на підвищену температуру. Раніше до села Долиняни повернулась місцева родина Думанських, які перебували в Китаї з метою лікування дитини, їх також госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...