Після популярної косметичної процедури: Українська співачка розповіла про затяжну хворобу сестри

Лікування наслідків невдалого проведення лазерної епіляції може коштувати набагато дорожче, ніж сама ця процедура по акції.

Українська співачка Злата Огневич розповіла про затяжну хворобу своєї сестри, яка стала жертвою недобросовісних медиків. На сторінці в Instagram артистка розповіла свою історію про процедуру лазерної епіляції, передають Патріоти України.

"Про що мовчать центри лазерної епіляції і про що розповім Вам Я. Цієї теми вирішила торкнутися, оскільки осінь саме час робити лазерні процедури, не ризикуючи заробити пігментацію шкіри. Все почалося в далекому дитинстві, в Криму. Як би так пом'якше сказати. ... Загалом, від нестачі волосся я ніколи не страждала і постійно з цим боролася, як могла. У хід йшов навіть відвар дурман-трави. І тільки через довгий час, приїхавши до Києва, я дізналася про існування лазера. Спочатку це був діодний лазер і мінімальний ефект. А потім (спасибі супер-лікарю), мені розповіли про існування олександритового лазера. Я знайшла прекрасну клініку і донині туди ходжу", – поділилася з шанувальниками зірка.

Крім того, Огневич згадала про негативні наслідки лазерної епіляції. Так, сестра зірки стала жертвою недобросовісних медиків і отримала проблеми зі шкірою, наслідки якої вона лікує досі. "А теперсумна історія. Моя улюблена сестричка пішла на подібну процедуру в клініку сумнівної репутації, там була якась акція на курс... Я попередила, що краще не ризикувати. Підсумок: фолікулярний гіперкератоз і лікування, яке вже перевищило 1000 у. о. Дівчата, будьте уважні з цим видом процедур. Ідіть у гарну клініку, дізнайтеся все про лазер, на якому там працюють. Якщо потрібної клініки, з гарним апаратом у Вашому місті немаєзнайдіть час і відвідайте інше місто, де такий апарат є. Адже лазерну епіляцію можна робити раз на місяць, а то й раз у півтора. Заодно, зміна обстановки і невелика подорож. Здоров'я безцінне", – розповіла Огневич.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...