Після поранення у сідниці: Гуморист "Кварталу 95" у новій пародії показав жалісливий дзвінок Рогозіна до Путіна

Зірка "Кварталу 95" Юрій Великий у новій пародії покепкував з ексголови "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна, який під час святкування дня народження у Донецьку отримав порання у сідниці, передають Патріоти України.

На відео актор показав дзвінок пропагандиста до Путіна з проханнями забрати його в Москву, адже у Донецьку та Ростові-на-Дону його прооперувати не зможуть. Але спочатку "Рогозін" намагався пояснити, куди ж отримав поранення.

"Мені потрапили прямо, скажімо, у центр прийняття рішень. Ні, не в голову. Коли я головою рішення приймав? Потрапили у те місце, де при мені "Роскосмос" знаходився. Коротше, потрапили у те місце, куди вас Медведєв цілував після третьої інавгурації", - пожалівся пропагандист.

Але, як показав Великий, Путін не збирається рятувати свого прибічника та радить йому змінити прізвисько "батут" на "друшляк". "Виходить, що ти тепер штопаний батут? Ти що таке кажеш, двохочковий? Погода зараз нельотна. Що я, хмари розжену? Ти теж не порівнюй свою дупу з днем перемоги. Мені і так вистачає, що останній наш парад тільки із цим і асоціювався! По-перше, міняй свій позивний з "батут" на "друшляк", а по-друге, ми щось придумаємо. В крайньому випадку буде в тебе трудолюбива резинова дупа", - дали відповідь Рогозіну.

Після Путіна до Рогозіна зателефонував власник ресторану, в якому одіозний росіянин святкував свій день народження та нагадав, що Рогозін не розплатився за стіл та дівчат за викликом.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...