Після потепління повернуться морози: Синоптик розповів, яких "сюрпризів" чекати українцям

В Україну йде потепління, після якого морози мають повернутися знову. Тепло триватиме лише кілька днів, розповів глава Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передають Патріоти України.

"Ми чекаємо протягом найближчих 3, навіть 4 днів підвищення температури, причому істотне, а потім невелике зниження, яке триватиме і надалі так, що нічні температури становитимуть від 5 до 10 градусів морозу, а денні - від 0 до 5 градусів морозу", - зазначив він.

За словами фахівця, метеорологічна весна настає, коли середньодобова температура повітря перевищує 0°C. За останні роки метеорологічна весна починається раніше.

"Якщо в середньому ще 30 років тому температура повітря через 0 градусів навіть на півночі України переходила в середині березня, то зараз вона може перейти раніше", - пояснив він.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...