"Після проведеного соцопитування почалася масова хвиля маніпуляцій про те, що українці готові до будь-яких поступок стосовно Донбасу", - журналіст

Припиняємо бомбардувати масову свідомість українців маніпуляціями про начебто "готовність помиритися" з Росією та йти на капітуляцію.

Журналіст Гоша Тихий заявив про те, що після проведеного соцопитування в суспільстві почалася нова хвиля маніпуляцій за його результатами. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Тихий зазначив: "Нова хвиля маніпуляцій про соцопитування, у яких начебто українці готові миритися та йти на поступки заради миру. Особливо сумно спостерігати, як таке вчергове поширюють колеги, які мусили би фахово працювати з інформацією.

Інструкція:

1. Бачите емоційний заголовок про готовність майже половини українців на автономію Донбасу заради припинення війни.

2. Заходите на сайт соціологічної компанії, знаходите презентацію самого дослідження.

3. Читаєте формулювання питань та порівнюєте з іншими питаннями та відповідями.

4. Виявляється, що питання на яке 49,5% відповіли "впевнені, що підтримали" чи "скоріше підтримали" сформульоване так:

"Чи підтримали б Ви рішення про надання автономії в складі Украіїни непідконтрольним територіям Донецької і Луганської областей для припинення бойових дій і мирного врегулювання конфлікту на Донбасі?".

Опустимо зараз дискусії про доречність такого формулювання, я не соціолог, щоб давати оцінку.

5. Дивимося відповідь на питання:

"Який варіант розв`язання проблеми непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей Ви
підтримуєте?".

Надання цим територіям особливого статусу, який передбачає автономію в складі України
37% у червні. У травні аналогічна відповідь була 39,9%, тобто підтримка цього варіанту падає. Цей показник майже незмінний протягом останніх років 3-4.

6. Припиняємо бомбардувати масову свідомість українців маніпуляціями про начебто готовність помиритися з Росією та йти на капітуляцію просто поки тривають обстріли та на Сході щотижня ллється кров".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...