Після розправи над 84-річною Ахеджаковою за позицію щодо війни проти України, безробітній актрисі зробили пропозицію працювати на холуїв Путіна

За роботу на рубльовських багатіїв Ахеджакова нібито зможе отримувати "хороші гроші". Благодійники наголошують - "ета же вигадана - хватіт і на хлєб, і на масло, і на ікру"

Актрису Лію Ахеджакову, яку цькують в РФ за її позицію проти повномасштабної війни в Україні, кличуть обслуговувати дітей російських багатіїв. Легендарній артистці, яка грала в театрі і знялася в безлічі відомих фільмів, тепер запропонували заробляти в театральній студії на Рубльовці в Москві.

Як заявила російська актриса Олена Кравець, вона знайшла для Ахеджакової роботу. Однак чи потрібно це самій артистці - залишається загадкою.

"Актори без роботи відразу втрачають сенс життя. Тому мені хочеться продовжити творче довголіття Лії Меджидівни. Вона завжди була моїм кумиром у кіно, хоча я не поділяю її занадто ліберальних поглядів. Сценічна кар'єра Ахеджакової починалася в ТЮГу в далекому 1961 році. І зараз вона може згадати той час. У нас на Рубльовці є приватна дитяча театральна студія. Батьки хочуть запросити Лію Ахеджакову викладати там акторську майстерність дітям", - заявила російським ЗМІ Кравець.

За її словами, за роботу на дітей російських багатіїв Ахеджакова зможе отримувати "хороші гроші". Актрисі нібито пропонують до 20 тисяч рублів (майже 10 тисяч гривень) за одне заняття.

"Тобто оплата хороша - і на хліб вистачить, і на масло, і ікру можна їсти ложками. У театрі актриса з усіма надбавками за звання і вислугу отримує приблизно 50 тисяч рублів (близько 24 тисяч гривень - ред.) на місяць. А тут 20 тисяч – за дві-три години роботи. Я думаю, Ахеджакова не відмовиться, тим більше, робота не складна. А дати дітям вона може багато, попри свій поважний вік. Найближчими днями переговорю з нею і, можливо, укладемо договір", - стверджує Кравець.

Чи погодиться Ахеджакова на таку пропозицію - невідомо. Вона зізнавалася, що не збирається відмовлятися від своїх слів про повномасштабну війну РФ проти України, а тому актриса може не захотіти працювати на дітей російських багатіїв.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...