Після скандалу зі спецперепусткою: Концерт Віктора Павліка у Німеччині скасували

Скандал навколо співака Віктора Павліка зі спецперепусткою вплинув і на його кар'єру.

Так, стало відомо, що благодійний концерт Павліка, запланований на 4 червня у Берліні, скасували, інформують Патріоти України.

Про це повідомила музикантка Діана Янушкевич, яка займалася організацією цього заходу в німецькій столиці: "У зв'язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори прийняли рішення скасувати концерт Віктора Павліка. Хто буде виступати на благодійному концерті 4.06, ми повідомимо пізніше", - йдеться у заяві Янушкевич у Facebook.

Віктор Павлік потрапив у скандал зі перепусткою

Зазначимо, що 16 травня Віктор Павлік разом з дружиною Катериною Реп'яховою потрапили у скандал. Подружжя проїхалося порожнім Південним мостом у Києві, який зараз відкритий лише для спецтранспорту. Реп'яхова у сторіз свого фотоблогу похизувалася, що чоловік подарував їй спецперепустку, завдяки якій вона може вільно їздити Києвом навіть у комендантську годину.

Та зрозумівши, що щось зробила не те, Катерина Реп'яхова поквапилася видалити скандальне відео з Instagram, а згодом й перепросити за свої дії, мовляв, "недоречно пожартувала". Тим не менш, до Павліка навідалася поліція, провела виховну бесіду та вилучила у нього спецперепустку.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...