Після стрімкого похолодання - одразу до плюс 25: Синоптики розповіли, коли погода в Україні різко зміниться

Після похолодання, яке прийшло в Україну у середу, 18 травня, у четвер, 19 травня, різко потеплішає. За прогнозами синопткині Наталії Діденко, у четвер в більшісті областей вдень очікується до +16+23 градуси, а в західній частині — до +20+25 градусів. Прохолодніше буде у східних областях — до +12+16 градусів, передають Патріоти України.

Вітер віятиме з північного заходу, буде рвучким, часом сильним, лише на заході України він буде слабшим. Дощі у четвер пройдуть у східних областях та у південній частині України. Вдень на Одещині та Миколаївщині опади припиняться. На решті території України — переважатиме суха погода.

У Києві 19 травня потеплішає до +19+21 градусу. Вітер північно-західний, поривчатий, до 12 метрів за секунду. Дощу у четвер в столиці не буде. А в Укргідрометцентрі попереджають, що вночі 19 травня буде досить прохолодно — у середньому до +6+8 градусів.

У п'ятницю, 20 травня, в Україні очікується тепла та сонячна погода, а ось у суботу, 21 травня, країну накриють дощі з грозами.

Дощитиме й у неділю, 22 травня. У цей день буде прохолодніше — в середьному, до +13+15 градусів вдень.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...