Після сварки з коханим - бійцем ММА - росіянка ...випала з балкона

Святкуючи іменини, дівчина перебрала з алкоголем...

Арсен Батиров

Трагедією закінчилося святкування дня народження дівчини російського бійця ММА Арсена Батирова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Вікторія, якій виповнилося 39 років, перебрала з алкоголем і заснула в московському районі Мітіно, де пара знімала квартиру. Прокинувшись, вона щось не поділила з коханим, і в ході перепалки, яка відбулася на балконі, сильно вдарила Арсена кухлем по голові.
Поки гості надавали Батирову допомогу, про Вікторію ніхто особливо не думав. Коли ж її спохватилися, то виявили вже бездиханне тіло під балконом квартири. Прибулі на місце події медики нічим допомогти не змогли, лише констатувавши смерть.У поліції Москви даний інцидент, що завершився смертю людини, поки ніяк не коментують, проводячи перевірку. Також поки немає ніякої інформації, чи оголошено комусь із присутніх підозра у вбивстві, чи справу класифікують як самогубство.
Відзначимо, що 31-річний Батиров провів за час професійної кар'єри в змішаних єдиноборствах 7 поєдинків (3 перемоги, 4 поразки), в останньому з них в жовтні 2019-го поступившись своєму співвітчизникові Шамілю Амірова. Також Арсен став рекордсменом Книги Гіннеса ще в 9-річному віці - в студії одного з телеканалів він безперервно протягом 7 годин 20 хвилин віджимався від підлоги, виконавши вправу 8 тисяч разів.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...